MAATADVIES

Maatadvies Spaanse schoenen

De Spaanse schoenen vallen anders uit dan de Nederlandse maat. Aangezien onze Spaanse schoenen verschillende maatvoeringen hebben, adviseren wij u altijd onderstaand advies op te volgen alvorens uw bestelling bij ons te plaatsen.

Hoe bestel ik de juiste maat schoenen?
1) Meet binnenin een huidige, goed passende, Nederlandse schoen van uw kind de cm`s van het voetbed (zool binnenin de schoen - binnenmaat) van grote teen tot hak. U doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke u strak plat in de schoen legt.
2) Vergelijk deze cm`s met de binnenmaten van de Spaanse schoenen om tot de juiste maat te komen.
3) Lukt het niet om in de schoen de binnenmaat op te meten ? Meet dan de voet op (van grote teen t/m hak). NB : U dient dit staande te doen, niet zittend ! Neem de gemeten lengte in cm's (van de grootste voet) en tel hier minimaal 1 cm groeiruimte/bewegingsruimte bij op.

Aanvullende informatie

• Een kind heeft gemiddeld 1 cm extra ruimte bij de teen (groeiruimte/bewegingsruimte) in een schoen nodig. Bij de gemeten binnenmaat dient dus genoeg ruimte bij de teen over te zijn.
• De Spaanse schoenen in de grote maten en voor volwassenen (in de grotere maten) vallen ongeveer 2 maten kleiner uit. Wij adviseren u de binnenmaat van uw huidige schoen na te meten (van grote teen t/m hak) en te vergelijken met de binnenmaten op onze website. U doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke u strak plat in de schoen legt.

Maatadvies Spaanse jurken

Voor de Spaanse jurken kunt u als richtlijn onderstaande kledingmaten aanhouden. Echter deze maten zijn slechts een richtlijn. De lengte van het meisje is bepalend, niet alleen de kledingmaat. Wij verzoeken u dan ook altijd delengtes van de Spaanse jurken (gemeten van halverwege de schouder tot onder aan de jurk) na te meten voordat u een bestelling bij ons plaatst. Het is de bedoeling dat de Spaanse jurk minimaal tot halverwege de kuit valt.

 Spaanse maat Nederlandse kledingmaat Lengte in cm's
 maat 1 kledingmaat 68 - 74  50 cm
 maat 2 kledingmaat 80 - 86  60 cm
 maat 4 kledingmaat 92 - 98  65 cm
 maat 6 kledingmaat 104 - 110  75 cm
 maat 8 kledingmaat 116 - 122  80 cm
 maat 10 kledingmaat 128 - 134  85 cm
 maat 12 kledingmaat 140 - 146  95 cm
 maat 14 (S) kledingmaat 152 - 158 105 cm
 maat 16 (M) kledingmaat 164 - 176 110 cm
 maat 18 (L) kledingmaat    34 - 36 115 cm
 maat 20 (XL) kledingmaat    38 - 40 120 cm
 maat 22 (XXL) kledingmaat    42 - 44 125 cm

 

Maatadvies Prinsessen jurken

Om de juiste maat jurk voor jouw prinsesje te bestellen, vermelden wij alle lengte maten van de prinsessen jurken op onze website. Wij raden je dan ook aan om de lengte van de jurk, gemeten vanaf de schouder, bij het kind na te meten. Zodoende kun je meteen zien hoe lang de jurk uit zal vallen. Dit doe je met een meetlint of rolmaat, meet vanaf de schouder tot aan beneden.

De aangegeven kledingmaten en leeftijdsindicatie op de website zijn echter slechts een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lengte van het meisje is bepalend. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de prinsessen jurken (gemeten vanaf de schouder tot onder aan de jurk) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Dit om teleurstelling te voorkomen. De lengte maten van de jurken vind je in de keuzelijst bij het artikel zelf.

Let op: de lengte van de jurk dient niet helemaal tot aan de grond te vallen, als de jurk te lang is kan het kind (als ze hakken schoenen draagt) met de schoenen aan de rand van de jurk blijven haken.

© 2014 - 2024 La Señorita.eu | sitemap | rss