Verzendkosten logocolortextbelow.jpeg

- The Netherlands  - € 4,99 - gratis verzenden vanaf € 75,-

- Belgium / Germany - € 5,99 gratis verzenden vanaf € 75,-

Voor Nederland en België geldt : voor 19.00 uur bestellen = morgen in huis!

- United Kingdom / France / Spain/ Austria / Luxemburg / Denmark - € 6,99

Wanneer u artikelen ruilt of retourneert dient u zelf de kosten van de retourzending voor uw rekening te nemen.  

Te volgen stappen bij ruilen of retourneren

Bij ruiling binnen Nederland en België sturen wij u eenmalig gratis het artikel in de nieuwe maat toe. De kosten voor de retourzending zijn hierbij wel voor uw eigen rekening. Nadat het artikel door ons retour is ontvangen, zullen wij direct tot ruiling overgaan.

Bij het retourneren (niet ruilen) van de artikelen, zullen wij het aankoopbedrag binnen enkele dagen op uw bankrekening terugstorten.

Voorwaarden ruilen of retourneren
Binnen 30 werkdagen na ontvangst van uw bestelling
Spaanse schoenen en laarzen ongedragen en zonder gebruikssporen onder de voetzolen (gepast op een zachte ondergrond).  Voor de schoenen geldt : in originele doos (onbeschadigd) verzonden in een aparte doos. Bij beschadiging van de doos/ doos met tape erop, berekenen wij € 2,50. Schoenen die retour komen met gebruikssporen onder de voetzool of beschadigd zijn worden niet retour genomen ! De kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor rekening klant.
Spaanse jurken, ongedragen en met aangehecht kaartje. Spaanse accessoires, ongebruikt.

Retour adres : Menopsweg 4, 7437 RK Bathmen - Nederland

Wat bedoelt u precies met `zonder gebruikssporen onder de voetzolen` ? Antwoord : wij adviseren u de Spaanse schoenen te passen op een zachte ondergrond (bv vloerbedekking), zodoende zullen de Spaanse schoenen bij het passen aan de onderkant van de zool niet beschadigd raken. Indien er gebruikssporen/krassen onder de voetzolen komen, door bv het passen van de schoenen op een parket vloer, kunnen wij de schoenen helaas niet terugnemen.

   

 

© 2014 - 2018 La Señorita.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel